Despre noi

BIG Impact a luat fiinţă ca o platformă interdominaţională preocupată de a oferi atât un cadru de modelare a viziunii cât şi pentru echiparea liderilor, ca un răspuns la criza cu care se confruntă bisericile evanghelice din România post comunistă.

Suntem un grup de lideri care am înţeles nevoia de relevanţă şi reformare din biserică. Astfel am dezvoltat un set de practici fundamentale, bazate pe valorile care ne unesc în a lucra împreună la nivel naţional. Aceste practici fundamentale sunt:

  • Lucrare orientată pe scop
  • Conducerea şi lucrul în echipă
  • Ucenicia ca mod de viaţă
  • Administrarea biblică a creșterii
  • Biserica cu Impact Global

Pentru ca această viziune să fie împlinită este nevoie de contexte transformatoare unde oamenii să fie instruiţi într-un mod holistic, experienţial şi interactiv.

Câţiva dintre noi au început acest proces în urmă cu 10 ani prin dezvoltarea unor centre de instruire locale şi regionale care acum sunt la stadiul de a-şi aduce contribuţia pentru a avea impact naţional.  Precizăm că noi nu promovăm biserici ci modele, BIG Impact nefiind o organizaţie implicată în plantarea de biserici ci în formarea de slujitori.

Ύn timp ce fiecare dintre noi are istoria sa personală, recunoaştem că Dumnezeu ne-a adus împreună pentru a avea un impact în următoarea generaţie de lideri creştini care va duce la o transformare a bisericii locale şi implicit a societăţii.

Fondatorii BIG la Malenovice, în Slovacia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.