Retreat pe tema „Vindecare spirituala”


După organizarea timp de 6 ani a unor conferințe naționale sau regionale, pentru femeile tinere și pentru fete, a venit vremea să facem ceva pentru echipa lărgită care a slujit, cu credincioșie și sacrificiu, atât de multe persoane, de-a lungul anilor. Astfel că, în perioada 29 ianuarie – 2 februarie 2014, ne-am adunat din toată țara la Brașov, pentru un timp de relaxare, părtășie și încurajare reciprocă.

Alături de noi au venit Amy Ellenwood și Laurie Doden, pentru a ne conduce în timpul devoțional și de rugăciune. Tema acestui retreat a fost „Vindecare spirituală”. Fiecare dintre noi am venit după o perioadă obositoare și încărcată, dar Dumnezeu a folosit aceste zile pentru a ne apropia de El într-un mod proaspăt, pentru a ne afirma din nou care este identitatea noastră, de fiice preaiubite, clarificând astfel care este misiunea la care El ne cheamă.

echipa_extinsa_fete

Prezența și călăuzirea Duhului au fost atât de prezente, revelându-ne adevărul și a aducând libertate în domenii în care am crezut minciuni sau nu am experimentat eliberarea. Faptul că ne închinăm unui Dumnezeu victorios a fost ca un laitmotiv al acestor zile speciale!

Efeseni 1: 17-20 „Și mă rog ca Dumnezeul Domnului nostru Isus Hristos, Tatăl slavei, să vă dea un duh de înţelepciune şi de descoperire, în cunoaşterea Lui, şi să vă lumineze ochii inimii, ca să pricepeţi care este nădejdea chemării Lui, care este bogăţia slavei moştenirii Lui în sfinţi, şi care este faţă de noi, credincioşii, nemărginita mărime a puterii Sale, după lucrarea puterii tăriei Lui, pe care a desfăşurat-o în Hristos, prin faptul că L-a înviat din morţi, şi L-a pus să şadă la dreapta Sa, în locurile cereşti.”

La final câteva impresii de la participante:

„Timpul nostru împreună, de la Brașov, mi-a readus aminte de importanța comunității, transparenței și rugăciunii. Atunci când încetez să mă autoprotejez experimentez cea mai reală, adâncă și tangibilă protecție – cea oferită de Isus. El este Cel împreună cu care merită să risc, pentru că El a riscat totul pentru mine.” Ioana Andra

“A fost un timp folosit de Dumnezeu pentru a îmi adânci „pofta” de Cuvânt și rugăciune iar invitația de a crește în intimitate cu El a fost clară, pe tot parcursul șederii noastre acolo. Mi-a întărit convingerile privind importanța comunității și inima mi-e plină de recunoștință pentru femeile cu care am petrecut tot acest timp.” Laura