Au inceput inscrierile pentru programul ATS (Teologie Pastorala)


Anunțăm începerea înscrierilor pentru programul de specializare în Teologie Pastorală (A.T.S). Acesta este un program conceput pentru creșterea nivelului de pregătire şi echipare a slujitorilor implicati în lucrare, din cadrul bisericilor evanghelice.

Accentul cade pe dezvoltarea caracterului evlavios şi, în aceeaşi măsură, pe dezvoltarea abilităţilor de slujire.

Scopul nostru este să ajutăm participanţii în procesul cultivării spiritualităţii şi evlaviei personale, a umilinţei, a cinstei şi a relaţiilor bune în viața personală, familială și în slujire.

Programul este coordonat de: Andy Seidel – preşedinte Entrust și director executiv al Center for Christian Leadership, Dallas Theological Seminary, asistat de: Mihai Dumitraşcu – coordonator naţional – A.T.S. Teologie Pastorală, Pastor Biserica Creştină „Emanuel” Galaţi. Aceștia coordonează o echipă de 15 persoane cu experiență bogată în slujirea creștină și în instruirea în conducere.

Programul de Teologie Pastorală are ca model standardul academic al universităţilor şi facultăţilor de teologie din Institutele teologice din America de Nord. Andy Seidel a studiat şi a predat în instituţii acreditate şi recunoscute pe plan internaţional şi, de asemenea, în foarte multe biserici locale. Toţi instructorii împărtăşesc filosofia de educaţie a fundației BIG Impact, care este biblică, practică şi relevantă nevoilor bisericii locale și, în acelaşi timp, implementează metodologii de învăţare inductive, interactive şi transformatoare.

Detalii despre calificările necesare candidaților, procesul de admitere, program, cursuri, costuri precum și alte detalii, găsiți la acest link.

Data până la care doritorii se pot înscrie: 15 martie 2014. Pentru aceasta solicitați de la administratorul programului „Formularul candidatului” și „Formularul de recomandare”.

Data examinarii: 22 martie 2014, locația va fi în zona Brașov, adresa exactă urmând a fi comunicată ulterior.

Comunicarea cu noi se face prin intermediul administratorului acestui program:

Petrică Ursache,

Str. Octav Onicescu, nr.2, sc. B, ap. 9,

Botoşani 710136.

Mobil: 0740-254 760

Email: ursache.petrica@gmail.com