Cultivarea rodniciei și longevității în lucrare – conferință cu Paul VanValin


Paul2014webΎn perioada 24-26 aprilie 2014, Fundația BIG Impact organizează la Brașov o conferință focalizată pe creșterea calității vieții slujitorilor creștini, eveniment la care principalul vorbitor va fi Paul VanValin.

Licențiat în psihologie clinică și cu un doctorat în consiliere, Paul VanValin, este președinte fondator la Eden Counseling Center și la Eden Family Institute, fiind preocupat de integrarea credinței creștine cu practicarea psihologiei. Ύn scrierile sale cât și în conferințele susținute, Dr.VanValin atinge subiecte precum conducerea sănătoasă, căsătoria, creșterea copiilor, stres și trauma etc. Ύmpreună cu soția sa Becky, el prezintă o serie de seminarii pe tema căsniciei, intitulate “Back to the Garden” (Ύntoarcerea în Eden), atât în SUA cât și la nivel internațional.

Ύn conferința de la Brașov, Dr.VanValin se va focaliza pe subiecte legate de sănătatea fizică, emoțională, spirituală și familială a slujitorului creștin, cu scopul de a cultiva rodnicia și longevitatea în lucrare. Ύn cadrul acestei conferințe vor avea loc prezentări dar va fi alocat timp și pentru interacțiune în grupuri mici și pentru terapie familială.

Vom reveni în scurt timp cu detalii privind programul conferinței, costurile aferente, locația de desfășurare și modalitatea de înscriere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.