Conferinta nationala de ucenicizare a fetelor: ASCULT!


Motto: “Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc şi ele vin după Mine” (Ioan 10:27)

Isus folosește prezentul continuu în acest pasaj – ascultarea de Dumnezeu trebuie să fie un stil de viaţă. Ea implică nu doar auzire – recunoaşterea vocii Sale, ci şi împlinirea voii Lui.

Ύn perioada 19-22 Aprilie 2012, vă invităm la Brașov la a VI-a Conferință Națională de Ucenicizare a Fetelor. Scopul conferinţei este unul dublu. Primul este de a privi la Isus pentru a-L cunoaşte mai bine, pentru a-L iubi mai mult şi pentru a umbla în ascultare de El. Porunca Lui finală este aceea de a face ucenici. Cel de-al doilea scop al conferinţei este acela de a învăţa cum a făcut Isus ucenici şi de a ne inspira şi încuraja unele pe celelalte la asta. Invitata oficială este Beth Ann Deal, slujitoare in lucrarea cu femeile din zona Bloomington, Illinois.

Donaţia minimă pentru participare este de 270 lei. Costul real al conferinţei este 450 lei.

Cazarea va avea loc la Hotel Excelsior, str. Matei Basarab nr. 41-43, Braşov.

Banii vor fi depuşi cu titlu de DONAΞIE la orice sucursală a Băncii Transilvania, în contul Fundaţiei B.I.G-IMPACT: RO97 BTRL 0080 1205 9236 92XX.

După depunerea banilor, vă rugăm să trimiteți o confirmare a plăţii pe adresa de e-mail dea_chiciudean@yahoo.com în care să menţionați: data şi numărul documentului de plată, numele deponentului, numele şi adresa de e-mail a celor pentru care s-a efectuat depunerea, suma depusă pentru fiecare, biserica şi oraşul participantelor.

Termenul limită al înscrierii este 1 aprilie 2012.

Pentru informaţii vă rugăm să ne scrieți la duordiana@yahoo.com sau la magda.ivanc@gmail.com sau la telefon la următoarele numere: 0732 002047 – Claudia Chiciudean (Vodafone), 0741 456 726 – Magda Ivanc (Cosmote).