Bob Moffitt si Darrow Miller conferentiind despre impactul bisericii in comunitate


Nu ne îndoim că cei pasionați de interesele lui Dumnezeu și ale Ύmpărăției Sale în țara noastră sunt preocupați de impactul bisericii lor în comunitatea în care slujesc. Trebuie însă să remarcăm că de multe ori trăim în tensiunea generată de două direcții importante care pun presiune pe bisericile noastre: răspândirea Evangheliei și implicarea în comunitate (lucrarea socială).

Vă propunem o sesiune de training care va explora lucrarea holistă (integrată) a bisericii locale, organizată de BIG Impact în colaborare cu World Vision Romania între 14 și 17 Martie, 2012, timp în care sperăm că vom înțelege rolul important pe care îl joacă biserica locală în transformarea societății, prin impactul și puterea Evangheliei proclamate și trăite. Vorbitorii invitați sunt Bob Moffitt (autorul cărții Dacă Isus ar fi primar) și Darrow Miller (autorul cărților Ucenicia Națiunilor, Crescând Națiunile, Pădurea din Sămânță și al unei ultime cărți, încă nedisponibilă în limba română, Lifework). Cei doi vorbitori slujesc biserica locală și în același timp au o experiență de mai bine de 30 de ani în lucrarea bisericii în comunitate, susținând conferințe pe toate continentele.

Această sesiune de training își propune să abordeze bazele lucrării holiste a bisericii cu impact global, subiect care va fi explorat pe larg în cursul BIG 5.5 ce va fi prezentat în toamna acestui an.

Dacă sunteți preocupat de impactul slujirii dvs în comunitate vă invităm să luați în considerare participarea la acest eveniment care credem că va genera oportunități de slujire ce pot schimba radical impactul bisericii dumneavoastră, pentru gloria lui Dumnezeu.

INFORMAȚII DESPRE LOCAȚIE, COSTURI ȘI ΎNSCRIERE:

Evenimentul se va desfășura la Poiana Brașov la Complexul Ana Hotels (3 stele), costul participării fiind de 545lei, acoperind cazarea și trei mese în regim de bufet suedez, precum și cheltuielile logistice și administrative asociate trainingului. Ύn costul achitat fiecare participant are acces gratuit la Spa.

Pentru plată aveți ca opțiune plata integrală la înscriere sau achitarea unui avans de 200lei, restul urmând a fi achitat la sosire. Avansul este nereturnabil, acoperind penalitățile de neparticipare impuse de Ana Hotels.

Ύn cazul în care doriți să înregistrați mai multe persoane este necesar să completați formularul de înregistrare separat pentru fiecare persoană în parte.

Pentru a vă înregistra vă rugăm să completați acest FORMULAR.

 

 

One thought on “Bob Moffitt si Darrow Miller conferentiind despre impactul bisericii in comunitate

Comments are closed.