Summitul Global de Conducere, editia 2011


Ca în fiecare dintre ultimii trei ani, prin parteneriatul dintre BIG Impact și Willow Creek Association, în toamna aceasta se va organiza o nouă sesiune a Summitului Global de Conducere, eveniment de amploare care, prin programarea succesivă în mai multe locații se dorește a fi pus la dispoziția unui număr cât mai mare de persoane.

„Liderii prin definiție își dezvoltă abilitățile de conducere, cresc spiritual și își adâncesc intimitatea cu Domnul. Cred că dorința sinceră a fiecărui lider este ca slujirea pe care o face să aibă rezultate și contextele în care slujește să fie tot mai aproape de planul lui Dumnezeu. Transformarea contextelor noastre e aproape imposibilă fără transformarea noastră ca și lideri. Rugăciunea mea pentru acest an este ca Dumnezeu să folosească GLS pentru creșterea calității conducerii fiecărei persoane implicate. Sper ca în timpul summitului să ne apropiem mai mult de Domnul și, ca urmare, impactul pe care îl avem în biserică și societate să crească.”

Acestea sunt aspirațiile, așteptările și rugăciunile coordonatorului național al Summitului Global de Conducere, Cristi Voaideș, cu privire la cea de-a patra ediție a GLS care va fi organizată în România, în toamna acestui an. Există cinci locații care au fost stabilite pentru desfășurarea acestui eveniment dedicat instruirii în conducere, așadar, GLS 2011 este planificat a avea loc, după cum urmează:

  • 4-5 noiembrie – Cluj Napoca
  • 11-12 noiembrie – București
  • 18-19  noiembrie – Craiova
  • 25-26 noiembrie – Hunedoara
  • 2-3  decembrie – Timisoara

Pentru detalii despre vorbitori, vă rugăm sa accesați pagina dedicata evenimentului www.willowcreek.ro iar  pentru înscriere, vă rugam sa accesați http://willowcreek.ro/locations.asp

Ύnscrierea se realizează individual, pentru fiecare persoana in parte, costul/persoana pentru cei înscriși până la 30 septembrie este de 45 lei (costul acoperă participarea la conferință, cheltuielile administrative și de producție, pauzele de cafea și un sandwich în a doua zi).

Vă provocăm să susțineți în rugăciunile dumneavoastră această lucrare și nădăjduim ca un număr cât mai mare de persoane să beneficieze de acest eveniment, în spatele căruia stă un volum uriaș de muncă, desfășurată atât de producătorii lui de la Willow Creek Association cât și, la nivel local, de numeroasa familie a GLS România.

One thought on “Summitul Global de Conducere, editia 2011

Comments are closed.