Reteaua Tinere Femei in Lucrare – intalnirea de lucru a echipei de coordonare


La sfârşitul lunii februarie 2011, echipa de coordonare a reţelei Tinere Femei în Lucrare s-a întâlnit la Arad pentru un week-end dedicat planificării, părtăşiei şi evaluării. Mai multe detalii despre acest eveniment ne oferă coordonatorul naţional al acestei lucrări, Diana Bocşa.

Ne-am adunat un număr de nouă fete, în partea de vest a României, la Arad, pentru o întâlnire care s-a dovedit a fi memorabilă, ca toate celelalte întalniri ale noastre. Deşi unele fete au venit de la distanţă mare, din Alba Iulia, Cluj Napoca, Braşov şi chiar de mai departe, din Bucureşti şi Brăila, a fost o încântare să petrecem împreună, ca echipă, câteva zile.

Timpul nostru împreună e împărţit de fiecare dată în două: o parte dedicată dezvoltării relaţiilor şi o parte dedicată lucrului. ªi de data aceasta am mâncat împreună, am stat de vorbă, am povestit, am vizitat o parte din lucrarea bisericii gazdă Metanoia, Arad şi ne-am evaluat pe noi, echipa şi lucrarea noastră. Apoi am privit în viitor. Avem în faţă multe oportunităţi noi şi ne-am rugat pentru călăuzire în a discerne ce vrea Dumnezeu cu privire la noi. Este lucrarea Lui şi noi suntem lucrătoare împreună cu El.

Traversăm un moment cheie în care Ύl întrebăm pe Dumnezeu care ar putea şi ar trebui să fie rolul nostru în a ajuta bisericile din România să devină biserici cu impact global – biserici care sunt centrate pe Evanghelia lui Isus şi care sunt în misiune. Am aprecia sprijinul vostru în rugăciune, pe măsură ce ascultăm şi încercăm să facem ceea ce Dumnezeu vrea de la noi, ca echipă naţională focalizată pe ucenicizarea fetelor.


Câteva opinii de la participantele la această întâlnire:

Am observat în timpul acestei întâlniri că, datorită faptului că ne cunoaştem mai bine, interacţionăm ca o echipă adevărată, atât în momentele de relaxare, cât şi în timpul de lucru. Dumnezeu ne-a pregătit aşa încât să ne completăm una pe alta. (Cristina Chiş, Cluj)

A fost o delectare să privim una spre alta şi să încurajăm darurile pe care Dumnezeu le-a pus în fiecare dintre noi pentru a aduce o contribuţie unică în echipă. Ύn acelaşi timp a fost provocator să privim în viitor şi să încercăm să clarificăm mai mult cum arată implicarea noastră în bisericile din România. (Ioana Andra, Bucureşti)

Ca de fiecare dată în cei 4 ani de când fac parte din echipa aceasta, am plecat de la întâlnire extenuată fizic, dar entuziasmată şi încântată  să fiu în misiune cu fete atât de dăruite şi dedicate lucrării lui Dumnezeu. De data aceasta am fost foarte încurajată să îmi cunosc şi să îmi folosesc la maxim darurile spirituale în lucrarea locală şi naţională şi să am încredere în Dumnezeul meu, care are toată puterea să transforme oameni şi biserici. (Lidia Ivanc, Bucureşti)

A fost o încântare pentru mine să-L descopăr pe Dumnezeu în atât de multe faţete din experienţele prietenelor mele. Am fost încurajată de dedicarea şi pasiunea lor de a-i sluji pe cei pentru care a murit Isus. Cu fiecare întâlnire, văd cum devenim tot mai mult o echipă. (Ligia Trandafir, Brăila)

Pentru cereri de rugăciune specifice, întrebări, sau pentru cuvinte de încurajare, puteţi să scrieţi Dianei (DU) pe adresa duordiana[at]yahoo[dot]com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.