OSCER Intre transformare, provocare, lucrare și innoire


Timp de 10 zile, în luna septembrie, peste 40 de studenți din șapte orașe din țară au luat parte la conferința experiențială Formacion care a avut ca scop transformarea studenților în oameni pasionați de Dumnezeu și de misiunea Lui printre colegii lor. Câteva dintre mărturiile studenților ne încurajează să mergem mai departe, știind că investiția în oameni aduce roade:

„personal am fost motivat puternic spre evanghelizare, ucenicie și spre asumarea responsabilității din Marea Trimitere…”

„Dumnezeu mi-a vorbit atât de personal cu privire la cine este El pentru mine și cum dorește să lucreze și să-și arate gloria în viața mea!”

„plec hotărâtă să studiez și să descopăr Biblia la un nivel mai profund!”

Unul dintre modurile în care L-am vazut pe Dumnezeu lucrând a fost legat de felul în care a vorbit specific mai multor studenți, cu privire la asumarea cu pasiune a uceniciei și evanghelizării printre studenți.

Așa cum zicea un alt student: „aici, Domnul a pus în mine o dorință arzătoare pentru El și pentru cei din jurul meu” Formacion a fost un context potrivit și benefic pentru OSCER, mai ales înainte de începerea noului an universitar și schimbările s-au vazut în grupurile locale unde au început mai multe proiecte de evanghelizare, respectiv grupe de ucenicie.

După evenimentele evanghelistice care au avut loc în lunile octombrie și noiembrie, în această perioadă au fost programate patru tabere de instruire și motivare locală.

Ύn octombrie a fost adunarea generala a OSCER unde studenții din întreaga țară au venit împreună să înțeleagă mai bine visul lui Dumnezeu pentru mișcarea studențească. Tot în această întâlnire s-a făcut transferul către un alt coordonator național al OSCER, Dragoș Vlăsceanu fiind cel care v-a sluji în această poziție în următorii doi ani.

Ύi mulțumim lui Dumnezeu pentru entuziasmul și pasiunea pe care o pune an de an în studenți și pentru toate eforturile care aduc roadă întru lărgirea Ύmpărăției Sale printre studenții din România.