Noutati din lucrarea cu copiii


Unul dintre grupurile ţintă prioritare lucrării unei biserici cu impact global este cel format din copiii aflaţi între 4 şi 14 ani. Iată câteva detalii de ultimă oră primite de la Ben Paul, misionar Awana, legate de eforturile relansării acestei lucrări la nivel naţional.

Ύn luna februarie a.c. am avut doua întâlniri de prezentare a programului Awana. Prima dintre ele, cu caracter regional, s-a desfăşurat la Braşov, în organizarea bisericii Speranţa, unde au fost peste 100 de participanţi. Am avut un timp de calitate şi m-a impresionat foarte mult networking-ul existent între organizaţiile de aici.

Am participat apoi la o întâlnire organizată de Uniunea Baptistă la Buziaş, cu peste 170 de participanţi. Aici am avut o prezentare de o oră, repetată în faţa a două grupuri distincte. Am folosit acest prilej pentru a-i încuraja pe participanţi în dezvoltarea lucrării cu copiii şi le-am prezentat programul Awana, ca o alternativă viabilă şi eficientă în această nişă importantă a lucrării creştine.

Ύn urma unei vizite efectuate săptămâna trecută în judeţul Mureş am fost copleşit să văd modul minunat în care lucrează Dumnezeu acolo. Datorită eforturilor binecuvântate depuse de câteva persoane care au prezentat programul Awana, la o întâlnire a câtorva biserici penticostale din zonă, mai multe biserici vor să implementeze acest program în cadrul lucrării lor cu copiii. Aşa că le-am furnizat deja materialele necesare pentru a putea da startul.

Ύn prezent, pe lângă această activitate de prezentare a lucrării în bisericile care îşi arată disponibilitatea, ne pregătim intens şi cu mare anticipaţie pentru întâlnirile de follow-up cu bisericile şi multiplicatorii care au participat la conferinţa Seed Planters. Aceste întâlniri au ca scop atât încurajarea, cât şi instruirea suplimentară a celor implicaţi în această lucrare.

Nădăjduim că Dumnezeu ne va ajuta să revitalizăm lucrarea Awana şi să o putem introduce în cât mai multe biserici preocupate de câştigarea copiilor şi a familiilor lor pentru Cristos. Apreciem mult sprijinul în rugăciune pentru atingerea acestui deziderat atât de important şi mulţumim tuturor celor care ne susţin în acest mod.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.