Conferinta JV de la Malenovice: Credinta care uimeste


Centrul de conferinte KAM din Malenovice, Cehia a găzduit în perioada 9-15 Mai a.c. conferința de primăvară pentru familiile misionarilor și întâlnirea Consiliului JV. Din România au participat Gelu Paul și Cristi Petricioiu, împreună cu familiile lor, precum și Bill & Bobbie Trenckmann. Tema conferinței a fost Credința care uimește, vorbitorul principal fiind dr.Erwin Lutzer pastorul Moody Church din Chicago.


Iată ce ne-a împărtășit Cristi Petricioiu despre timpul petrecut la Malenovice:

„Timp de aproape o săptămână, am fost încurajați și surprinși de ceea ce Dumnezeu a pus pe inimă vorbitorului principal la această conferință, Erwin Lutzer. Presărându-și mesajele cu un umor fantastic, dr.Lutzer ne-a expus inima la cuvinte de încurajare din Scriptură, pentru situații de criză și suferință, atunci când credința noastră este aprig testată. Alături de mesajele despre credința în situații periculoase, sau atunci când întâmpinăm furtuni sau persecuții, Dumnezeu ne-a vorbit și prin exemple vii ale oamenilor Săi care au trecut prin suferință, dar au experimentat un lucru esențial, anume că Dumnezeu a fost cu ei în cele mai grele momente și i-a desăvârșit în cuptorul încercărilor lor.”

Alături de Erwin Lutzer a conferențiat și Dave Patty, președintele JV, pe marginea temelor: Credința care uimește, respectiv Credința care inspiră. Per ansamblu a fost un timp binecuvântat de care au beneficiat din plin toți cei 120 de participanți din Răsăritul Europei.