Adevarata putere a multiplicarii


Relansarea lucrării Awana la nivel naţional a atins un nou stadiu. Ben Paul, ai cărui părinţi au slujit în cadrul Awana începând din ’93, ne va familiariza cu inima lucrării şi cu ultimele ştiri.

Crescând ca şi copil de misionar, am înţeles nevoia tuturor copiilor şi tinerilor din România de mântuire şi, până să termin liceul, Dumnezeu mă chemase să devin misionar Awana. Acum, mai mult ca niciodată, înţelegem această nevoie şi ne focalizăm energia şi resursele să atingem şi să antrenăm copii şi tineri în al cunoaşte, iubi şi sluji pe Isus Cristos.

Prin harul lui Dumnezeu am implementat o nouă strategie care să ne ajute să atingem mai mulţi băieţi şi fete pentru Christos, numită Strategie Bazată pe Lider. Cu acest nou program putem antrena lideri care formează lideri, multiplicând astfel rezultatul. Prin urmare, în ultimele şase luni ne-am triplat numărul de cluburi. Acum peste 43 de biserici folosesc Awana ca şi unealtă, pentru a atinge şi uceniciza băieţii şi fetele de pe teritoriul României.

Ύn timp ce l-am vizitat pe Iosif Moldovan, unul dintre multiplicatorii noştri din centrul ţării, acesta ne-a împărtăşit că, împreună cu alţi doi multiplicatori au avut ocazia să prezinte lucrarea Awana la o întâlnire regională cu mai mult de 50 de participanţi din opt biserici. Aceștia au fost foarte încurajaţi de noul program şi doresc să înceapă o astfel de lucrare în biserica lor, cât mai curând.

Suntem recunoscători pentru oameni ca Iosif: oameni cu viziune şi pasiune pentru a-i învăţa şi încuraja pe alţii să relaţioneze şi să-i înveţe pe copii cum să-L cunoască, iubească şi cum să-L slujească pe Isus Cristos.

Pas cu pas mergem înainte. Ύn ultimele luni am avut câteva întâlniri de follow-up cu liderii şi multiplicatorii din diferitele parţi ale ţării. Ύl lăudăm pe Domnul pentru liderii devotaţi care îl iubesc pe Dumnezeu şi lucrează din greu în a-i atinge pe băieţi şi fete cu Evanghelia lui Isus Cristos.

Rugaţi-vă ca Dumnezeu să-şi continue lucrarea minunată şi mulţi alţi copii să fie atinşi de Evanghelie. Rugaţi-vă pentru o echipă puternică de lideri care să antreneze cât mai multe biserici în a folosi Awana ca o unealtă de evanghelizare şi ucenicie.