Ultima sesiune de pregatire a echipei implicate în organizarea Summitului Global de Conducere


A treia ediţie românească a Summitului Global de Conducere, organizat de BIG Impact în colaborare cu Willow Creek Association este foarte aproape de a-şi da semnalul de începere. Ύn spatele organizării acestui eveniment de amploare se află o echipă executivă condusă de Cristi Voaideş care se ocupă de implementarea Summitului în fiecare dintre locaţii, asigurând pregătirea riguroasă a tuturor celor implicaţi. Recent a avut loc ultima sesiune de instruire dinainte de startul adevăratului maraton care se va desfăşura în această toamnă. Iată câteva detalii pe care ni le-a oferit producătorul naţional al evenimentului, Cătălin Chiciudean:

Precedând turul major de forţă care va începe în a doua jumătate a lunii octombrie, între 10-11 septembrie a avut loc, la Braşov, instruirea pentru toate echipele locale care vor organiza în acest an Summitul Global de Conducere în 7 locaţii din ţară, respectiv Cluj Napoca, Craiova, Bucureşti, Galaţi, Hunedoara, Satu Mare şi Timişoara.

Aproape 30 dintre liderii cheie au fost instruiţi în toate aspectele care ţin de organizarea acestui eveniment la standardele de excelenţă cu care Summitul ne-a obişnuit deja.

Aşteptăm şi în acest an un eveniment extraordinar, cu o echipă de vorbitori de excepţie, printre care amintim pe Bill Hybels, Andy Stanley, Jim Collins, T.D.Jakes şi John Ortberg. Ca şi noutate pentru acest an, 4 dintre locaţii vor găzdui şi o sesiune live, prezentată fie de Vasile Taloş, fie de Cristian Barbosu.

Pentru cei care ar dori să participe la acest eveniment cu anvergură mondială, cunoscut drept cel mai amplu efort de instruire în conducere din lume, mai multe detalii şi instrucţiuni se găsesc aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.