Savurând Gloria lui Dumnezeu


“Acolo unde este perfect pentru inima mea” este în prezenţa lui Dumnezeu… şi aşa au fost cele patru zile ale conferinţei pentru tinere care ucenicizează fete din comunităţile în care trăiesc, desfăşurată în perioada 3 – 6 septembrie 2009.

Dumnezeu ne-a arătat slava Sa, asemenea lui Moise pe munte, nouă celor 130 de participante la cea de-a patra conferinţă naţională din cadrul reţelei lucrării cu fetele a BIG Impact. “Acolo unde este perfect pentru inima mea” a numit timpul de la conferinţă una dintre participante. Perfect pentru inima noastra de fete care Ύl iubim pe Dumnezeu şi dorim să Ύl cunoaştem mai mult pentru a-L sluji mai cu iubire! ªi pentru asta ne-am adunat în aceste zile la Braşov. De-a lungul anului, fiecare dintre noi investim în adolescente şi tinere din biserica locală sau din campusurile unde studiem. Ce mediu încurajator este atunci când tinere cu aceeaşi pasiune se adună pentru a-L cunoaşte mai bine pe Cel pe care Ύl slujesc şi pentru a învăţa de la El despre ucenicie!

Vorbitoarea de la seminariile de seara a fost Connie Patty – o misionară împreună cu soţul ei de 16 ani în Cehia. Ea ne-a reamintit de importanţa intimităţii cu Isus. Dimineţile au fost focalizate pe ucenicie, având seminarii paralele în funcţie de experienţa în acest domeniu al participantelor. Aceste seminarii au fost predate în întregime de o echipa de 10 tinere din România.

Dumnezeu ne-a întâlnit pe fiecare dintre noi acolo, în mod personal, provocator şi plin de dragoste. Am înţeles că ne iubeşte mai mult pe noi decât ceea ce am putea face noi (şi oricum tot ce e bun tot de la El vine) şi că doreşte ca slujirea noastra să fie din prea plinul unei inimi pasionate de El! Când Dumnezeu ne încântă cu frumuseţea Lui şi când gustăm şi vedem cât de bun e El, ceea ce lumea are să ne ofere pare nesemnificativ.

Ύl lăudăm pe Dumnezeu pentru aceste zile binecuvântate împreună. Cu siguranţă fiecare dintre noi a plecat transformată acasă. Pentru că întâlnirea cu Dumnezeu nu te lasă niciodată la fel. Glorie doar Lui!

[smooth=id:2;]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.