Instruire pentru formarea de grupuri mici ale oamenilor de afaceri


Ύn data de 26 noiembrie 2008 între orele 17-21 la Cluj-Napoca, Calea Turzii nr. 11, (Biserica Baptistă „Teofania”- contact Marcel Salahoru 0744-600224), respectiv în 27 noiembrie 2008 între orele 17-21 la Arad, Hotel Central (aproape de primărie), va avea loc o intâlnire pentru îndrumarea şi demararea unor grupuri mici de oameni de afaceri (creştini în principal; pot însa fi folosite şi ca mijloc evanghelistic).

Instruirea va fi susţinută de Jonathan Shaw, vicepreşedinte al FCCI, un lider creştin a cărui pasiune este formarea de grupuri mici de părtăşie şi sprijin între oamenii de afaceri, convingerea lui fiind că o afacere poate şi trebuie să fie un câmp de misiune.

La întâlnire sunt invitate persoane din mediul de afaceri (de preferat proprietari de afaceri, politicieni şi persoane cu profesii liberale) a căror inimă sa fi fost mişcată deja de Dumnezeu în direcţia formării de grupuri mici pentru oameni de afaceri. Scopul întâlnirii este deci, în primul rând, direcţionarea şi instruirea celor deja motivaţi în acest sens, mai degrabă decât motivarea celor care încă nu sunt preocupaţi de aşa ceva. Ideal ar fi ca să poată participa împreuna câte 2-3 persoane care să formeze nucleul unui astfel de grup. La întâlnire se vor sugera şi materiale specifice ce pot fi folosite în cadrul grupurilor mici.

Cei interesaţi de această întâlnire sunt rugaţi să ia legătura prin email sau telefonic cu organizatorii pentru a se înscrie pe ei şi pe oamenii cu care intenţionează să participe. Pentru înscriere e nevoie de comunicarea numelor, adreselor de email şi a numerelor de telefon ale persoanelor interesate.

Nu se va percepe o taxă de participare, totuşi, având în vedere că vor fi costuri asociate organizării acestui eveniment, orice donaţie din partea participanţilor este binevenită.

Pentru informaţii, respectiv înscriere, vă rugăm să contactaţi pe:

Titus Păştean – pentru Arad (titusp@big-impact.ro, 0726-237.131, 0744-604.094, 0788-183.147)
Mitraş Dudaş – pentru Cluj (mitras@dudas.ro, 0722-353005)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.