Consultanța pentru conducerea grupurilor mici “Crown”


Cu ajutorul Domnului în data de 07 iunie 2008 a avut loc la Arad consultanţa pentru conducerea grupurilor mici de studiu biblic de tip Crown, eveniment organizat de BIG Impact şi Crown Financial Ministry cu sprijinul International Needs Romania. La eveniment au participat persoane din câteva biserici din judeţele Arad, Alba şi Bihor interesate de acest subiect.

Discutii în grupe miciConsultanţa a fost susţinută de doi reprezentanţi ai Crown, anume Mark Murray şi Michael Johnson şi a cuprins atât o prezentare generală a principiilor tratate în manualul de lucru “Studiu Biblic Financiar” (Dumnezeu – proprietarul tuturor lucrurilor, datoria, sfaturile, onestitatea, dărnicia, munca, investiţiile, perspectiva, eternitatea) cât şi protocolul de lucru recomandat pentru folosirea acestui material, în vederea obţinerii unui beneficiu maxim în urma parcurgerii şi însuşirii lui.

Totodata evenimentul a fost conceput în aşa fel încât cei prezenţi nu doar să fie expuşi unui protocol de lucru teoretic ci li s-a oferit şi ocazia de a a-l aplica personal, participând la o simulare în cadrul grupurilor mici create ad-hoc.

Beneficiul acestui timp petrecut împreuna în încercarea de a înţelege ce are Dumnezeu de spus despre finanţe şi cum aceste valori pot fi împărtăşite şi altora prin intermediul grupurilor mici, a fost unul ridicat pentru cei prrezenţi. La momentul de evaluare de la sfârşitul consultanţei cineva mărturisea: “dacă ar fi să descriu printr-un cuvant ce a însemnat această zi pentru mine, acela ar fi POTRIVIRE” şi explica: “de mai multă vreme mă rugam şi mă întrebam în ce mod aş putea fi de folos unor oameni de afaceri din biserica noastră care până în prezent nu s-au integrat în nici un fel de grup mic. Acum ştiu. Voi începe un grup mic de tip Crown împreună cu ei. Acesta e răspunsul lui Dumnezeu la întrebările mele. Această unealtă se potriveşte perfect nevoii noastre locale.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.