Bun venit pe situl BIG Impact!


Trăim într-o lume a cărei schimbare cunoaşte o dinamică pe care părinţii noştri nu şi-ar fi imaginat-o. Acest colţ al Europei, nu de mult subjugat ideologic de marxism-leninism, acum învaţă să trăiască în libertate, traversând din păcate un proces de secularizare accelerată, în ciuda unei aparente ancorări în tradiţionalismul religios.

Ύn acest context tinerii găsesc din ce în ce mai greu repere morale şi spirituale, familia, şcoala şi biserica, falimentând rând pe rând în împlinirea rolului formativ pe care ar trebui să-l aibe. Educaţia tinerei generaţii este bazată pe mass-media, pe Internet şi pe anturaj. Cultura generală e prescurtată prin wikipedia, şcoala se traversează cu referate copiate de pe net, comunicarea interpersonală se reduce la chat şi SMS iar valorile au devenit cu toate relative.

Este evident că lumea s-a schimbat. Dar tot aşa de evident este faptul că Evanghelia este aceeaşi. ªi Dumnezeu acţionează în modul Său unic pentru a atinge noile generaţii care se ridică. Ύn acest sens BIG Impact îşi doreşte să fie o unealtă folosită de Dumnezeu pentru a ridica liderii noii generaţii de credincioşi evanghelici din România. Oameni cu pasiune şi cu viziune, devotaţi să construiască punţi pentru a duce mesajul creştin către cei care pozează atotsuficienţă din turnul lor de fildeş postmodern, dar care au nevoie disperată de a fi confruntaţi cu Isus Hristos, fiindcă acesta este singurul care poate şi vrea să le ofere sens, semnificaţie şi scop pentru viaţă.

Viziunea noastră este o mişcare în creştere de Biserici cu Impact Global.

Misiunea noastră este crearea unui context interdenominaţional pentru dezvoltarea conducerii cu impact global.

Practicile fundamentale pe care le promovăm sunt:

  • Viaţă şi lucrare guvernate de scop
  • Ucencie ca mod de viaţă
  • Conducere şi lucrul în echipă
  • Dezvoltarea de biserici cu impact global
  • Administrare biblică creativă a crizelor

Ne dorim să impactăm această generaţie înstrăinată de Dumnezeu şi putem să fim mai eficienţi dacă acţionăm împreună. Suntem bucuroşi să vă alăturaţi acestui efort şi să ne unim forţele de dragul Lui.

A Lui să fie slava în veci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.