Titus Pãștean

Simţind încă din copilărie chemarea irezistibilă a lui Dumnzeu pentru gloria şi înaintarea Ύmpărăţiei Sale, după terminarea liceului Titus Păştean a urmat cursurile Institutului Teologic Baptist din Bucureşti între anii 1992 şi 1996. După absolvire, la invitaţia pastorului coordonator Titi Bulzan, a slujit timp de 4 ani ca păstor asistent la Biserica Baptistă “Golgota” din Arad, investind cu preponderenţă în lucrarea de tineret.

Ύntre anii 2001 şi 2003 a fost invitat de către pastorul Cristian Barbosu pentru a coordona lucrarea cu adolescenţii din cadrul Bisericii Baptiste „Maranata” Arad iar începând cu martie 2003 Titus a slujit ca pastor de tineret în cadrul Bisericii Baptiste “Vox Domini” Timişoara.

Fiind pasionat încă de la începutul slujirii sale de lucrarea de ucenicie şi formare de lideri, practici de bază ale BIG Impact, al cărei membru fondator este, Titus participă entuziast la formarea departamentului de tineret din cadrul fundaţiei. Actualmente slujeşte ca şi coordonator al partenerialului pe care BIG îl are cu Fundaţia Crown Financial Ministry, promovând valorile biblice legate de domeniul administrării finanţelor.

Titus este căsătorit din anul 2001 cu Anca şi au împreună doi copii: o fetiţă de 3 ani – Khara şi un băieţel de curând născut – Kharis.

One thought on “Titus Pãștean

Comments are closed.