Flaviu Coman

FamiliaComan

Născut într-o familie numeroasă cu 11 copii, din orașul Petroșani, Flaviu dobândește pasiunea pentru Hristos încă de mic, fiind îndrumat și inspirat de părinții lui, pe care îi consideră repere morale vrednice de urmat.

În anul 1999, în urma unei chemări clare din partea Domnului, se mută în Dobrogea (Medgidia), fiind provocat de numărul mare de musulmani și numărul mic de creștini evanghelici din acea zonă. Împreună cu echipa bisericii Betleem din Medgidia, se implică într-o lucrare dinamică de plantare de biserici, numărul lor, în 2014, ajungând la 12.

Pasionat de Christos și de modelul Lui de a face ucenici, investește cu consecvență în trei domenii: ucenicia, lucrarea cu tinerii și plantarea de biserici.

În anul 2000 obține licența în teologie de la ITP București, iar în 2007 finalizează cursurile de la Worship Academy din Constanța.

Din 2001 Flaviu este căsătorit cu Lidia, având împreună trei copii: Aida, Alicia și Elias.

În prezent este păstor asociat în Biserica Betleem din Medgidia, coordonează departamentul de tineret al Comunității Regionale Penticostale Constanța și este coordonator executiv al departamentului de tineret al Cultului Penticostal din România.

În cadrul organizației BIG Impact, Flaviu este coordonatorul rețelei de lucrare cu tinerii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.