Dragos Vlășceanu

Dragoș Vlășceanu este căsătorit din august 2010 cu Sorina și în prezent slujește ca și coordonator național al OSCER, fiind implicat deasemenea în biserica Petra unde este responsabil de laudă și închinare și alături de echipa de coordonare a bisericii.

Parte dintr-o familie creștină evanghelică de la munte, a fost înca de mic atras de interacțiunea și discuțiile cu oamenii, părinții și bunicul său fiind un real exemplu în viață.

La vârsta de 14 ani, în urma mai multor întâlniri cu o familie care se ocupa de lucrarea cu copiii din Argeș, Ύl acceptă pe Iisus ca Mântuitor, urmând o perioadă în care se implică în lucrarea cu copiii. Tot în aceasta perioadă se naște în el dorința de a proclama Evanghelia și în alte culturi (Asia-India).

Perioada liceului a fost cea în care Dumnezeu l-a transformat complet într-un urmaș al Lui Cristos. Studiind la liceul teologic penticostal din Pitești, a luat legătura prin sora lui cu OSCPI și pe urmă cu OSCER.

Ύn toamna anului 2004 când a intrat într-un grup de ucenicie alături de alți 4 băieți, viața lui a fost transformată radical de Dumnezeu. A înțeles că trebuie sa fie dedicat și supus în întregime lui Iisus și El să devină Domn al vieții sale. Rămâne alături de mișcarea studențească în tot acest timp, fiind pasionat de evanghelizarea și ucenicizarea liceenilor și studenților.

Din decembrie 2007 este unul dintre fondatorii bisericii Petra, unde se ocupă de departamentul de laudă și închinare.

Ύn toamna 2009 participă ca voluntar într-o misiune pe termen scurt în India, împreuna cu Sorina, logodnica sa, simțind chemarea către o implicare full-time în lucrare.

Ύn timpul facultății slujește ca și coordonator local al mișcării studențești din Pitești, fiind entuziasmat de a întrupa Evanghelia printre studenți și de a investi mai departe în studenți, OSCPI fiind locul unde L-a descoperit cu adevărat pe Dumnezeu. Ύn aceasta perioada este parte și din bordul OSCER-CN, fiind reprezentantul studenților pentru trei ani.

A absolvit facultatea de psihologie și în prezent este masterand în managemantul afacerilor, locuind în Pitești.

Unul dintre pasajele biblice care îl motivează și inspiră este din 2 Timotei 2:21: “…un vas de cinste, sfințit, folositor stăpânului său, destoinic pentru orice lucrare bună”.

Este pasionat de munte, tabere, activități outdoor, evanghelizare, ucenicie, misiune transculturală, închinare și tot ceea ce Ύl implică pe Dumnezeu și are legatură cu oamenii.