Diana Bocșa

Diana BocsaDiana Bocşa (DU) este lider de tineret în biserica Metanoia din Arad.

Ea a început să-L urmeze pe Isus la vârsta de 14 ani şi câţiva ani mai târziu s-a implicat în lucrarea cu copiii din biserică. Piatra de hotar în umblarea ei cu Dumnezeu a constituit-o o tabără de engleză din vara anului 1998, unde a fost provocată să se gândească şi să se roage pentru prietenii ei necreştini, fapt care a condus-o curând după aceea să se implice în lucrarea cu tinerii. Ύn anul 2001 a înţeles clar chemarea lui Dumnezeu de a lucra cu fetele tinere, dedicându-se astfel complet pentru lucrarea de tineret.

Acum Diana lucrează cu adolescentele din biserica din care face parte, fiind implicată în departamentele de grupuri mici şi consiliere din biserică. De asemenea lucrează în cadrul Departamentului Lideri de Tineret din BIG şi este responsabilă de coordonarea Reţelei Fetelor şi Femeilor care Ucenicizează Fete, o reţea al cărei obiectiv este încurajarea şi echiparea continuă a liderelor din diferitele regiuni ale ţării.

Dianei îi place să se plimbe în aer liber, ascultând muzică, să călătorească, să alerge şi să înoate, precum şi să stea la un pahar de vorbe cu prietenii ei.