Parteneriatul cu Crown Financial Ministry

Ύn vederea participării la formarea biblică a noii generaţii de lideri din Romania, cu referire la domeniul administrării resurselor (îndeosebi a celor financiare), fundaţia BIG Impact a intrat în parteneriat cu o fundaţie specializată în acest domeniu, Crown Financial Ministry. Visul nostru comun este acela de a vedea lideri (bărbaţi şi femei) care, fiind integraţi în bisericile locale, Ύl cunosc pe Cristos într-un mod mai profound, Ύl slujesc eliberaţi de grijuri materiale şi contribuie financiar la împlinirea Marii Trimiteri.

Pentru a atinge acest deziderat, ceea ce ne propunem este traducerea, producerea si distribuirea diverselor materiale specializate (cărţi, manuale pentru studiu în grupe mici, alte materiale), organizarea de conferinţe pe aceste teme, formarea de instructori pentru conducerea grupurilor mici de studiu etc. Credem că ţara noastră are o nevoie disperată de a descoperi şi aplica aceste principii şi valori biblice legate de bani, în contextul în care suntem afectaţi puternic de corupţie, lăcomie şi nepăsare faţă de „aproapele” nostru.

O persoană care se află într-o situaţie nu foarte fericită în urma unor decizii legate de administrarea banilor şi care a citit recent cartea „Afaceri ca la carte” (tradusă şi în limba română) a mărturisit: „Ce bine era dacă aş fi citit această carte în perioada când m-am apucat de afaceri… cu sigurantă aş fi luat altfel deciziile şi n-ar trebui astăzi să suport consecinţele unor decizii nepotrivite”.

O altă persoană care a reflectat de curând la principiul conform căruia Dumnezeu este proprietarul tuturor lucrurilor spunea: „Am ştiut dintotdeauna că Dumnezeu a creeat toate lucrurile dar niciodată până acum nu am realizat faptul că tot El le deţine în proprietate absolută şi ca orice lucru pe care îl am îmi este doar încredinţat spre administrare de către Dumnezeu. Această înţelegere mi-a schimbat radical şi pentru totdeauna viaţa”.