Ce spun alții despre noi

Josh McDowell

Josh McDowell
Apologet creștin, evanghelist, scriitor

Vă mulțumesc mult pentru invitația de a veni împreună cu BIG Impact pentru a ajuta la creșterea impactului lucrării voastre în România și dincolo de granițile ei. După cum am specificat în ultimul comentariu făcut în cadrul conferinței de la Sovata, în fața a peste 500 de pastori și lideri, aș vrea ca fiecare țară să aibe o lucrare asemănătoare cu BIG Impact.

Andy Stanley

Andy Stanley
Fondatorul organizației North Point Ministries și Pastor Senior al bisericii North Point Community Church, Alpharetta, GA, SUA

BIG Impact aduce o contribuție de neprețuit în Europa răsăriteană în timp ce slujește generației următoare de lideri, ajutându-i să creeze biserici pentru oamenii care nu au crescut în biserică.

Joe Stowell

Joseph M.Stowell
Preşedinte al Universităţii Cornerstone, Grand Rapids, Michigan

Biserica din Europa Răsăriteană se confruntă cu o dublă provocare: post-comunismul şi post-modernismul. Sunt deosebit de încântat că o reţea cum este BIG ajută biserica să răspundă, nu să reacţioneze – că se adresează culturii contemporane pentru a o câştiga pentru Christos.

Erwin LutzerErwin W.Lutzer
Pastor, biserica Moody, Chicago

Sunt atât de fericit să văd cum Dumnezeu a ridicat o lucrare de talia organizaţiei BIG în România. Sunt convins ca multe biserici vor simţi impactul acestei lucrări în anii care urmează.

Andy SeidelAndy Seidel
Director Executiv, Center for Christian Leadership, Dallas

Fundaţia BIG reprezintă un pas înainte îndelung aşteptat în domeniul responsabilităţii noastre majore de a dezvolta lideri pentru următoarele generaţiile de creştini din întreaga lume. Datorită provocărilor majore de natură umană, politică, culturală şi religioasă cu care se confruntă generaţiile secolului XXI, niciodată nu a existat o nevoie mai mare de lideri evanghelici care să fie persoane de caracter, competente şi dedicate misiunii lor de a avea un impact general asupra lumii întregi de dragul lui Isus Christos. (…) Sunt cât se poate de încrezător în succesul eforturilor voastre de a asigura o instruire holistică şi susţinere pentru noua generaţie de lideri creştini din România şi din întreaga lume. Procesul de multiplicare a bisericilor care investesc în facerea de ucenici este unul absolut vital pentru dezvoltarea şi creşterea în eficienţă a Bisericii lui Christos din fiecare ţară de pe faţa pământului. Dumnezeu a clădit echipa voastră de lideri credincioşi, dedicaţi chemării de a instrui şi a echipa o nouă generaţie de lideri ai Bisericii Lui Christos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.