Impresii de la conferinta cu Dr.Paul VanValin: Cultivarea rodniciei si longevitatii in lucrare


Aproape 40 de persoane au beneficiat, între 24 și 26 aprilie, de întâlnirea cu Dr.Paul VanValin și echipa lui, într-un context focalizat pe creșterea calității vieții și slujirii lucrătorilor creștini.

Într-un cadru general în care lucrătorii creștini investesc neobosit în cei din jurul lor, evenimente ca și această conferință au fost și sunt rare și de o reală binecuvântare.

Subiectele abordate de Dr.Paul VanValin și echipa sa au fost legate de sănătatea fizică, emoțională, spirituală și familială a slujitorului creștin. Participanții au fost expuși la prezentări, la interacțiune și la terapie de cuplu, beneficiind de experiența vastă a vorbitorilor în domeniul psihologiei și al consilierii. Mulți dintre participanți au apreciat profunzimea subiectelor și abordarea susținută constant de exemple din cazuistica unui domeniu atât de sensibil și, în același timp, important în bisericile evanghelice din România (și nu numai), cum este consilierea.

Iată ce a împărtășit cu noi unul dintre participanții la conferință:

Am avut un timp excelent de interacțiune pe câteva subiecte care sunt în atenția mea (ex: comportamentul copiilor și al tinerilor, datorat depresiei) precum și discuțiile despre căsătorie și relațiile sănătoase în familie, împreună cu efectele lor benefice în cadrul bisericii locale. A fost o încântare să îl avem alături de noi pe Paul VanValin, într-un cadru relațional care mi-a lipsit în ultima vreme: Big-Impact. Mulțumim pentru această conferință!”

Iată și câteva imagini de la acest eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.