Freedom in Christ!


DSC_9666

Ύn perioada 6-9 martie, 2013 hotelul Excelsior din Brașov a găzduit instruirea Libertate în Cristos, avându-l ca vorbitor pe Steve Goss, directorul internațional al Freedom In Christ Ministries, organizație înființată de Neil Anderson, autorul binecunoscutelor cărți Cel ce sfărâmă lanțurile robiei și Biruință asupra întunericului.

85 de participanți din toată țara au avut parte de un timp dinamic și interactiv de învățare, în care Steve Goss a abordat două mari direcții: modul în care putem face ucenici roditori și cum să îi ajutăm pe alții să găsească libertatea în Cristos.

Instruirea a fost ocazia lansării lucrării Libertate în Cristos – România, sub coordonarea lui Daniel Lavric. Pentru acest eveniment s-a lucrat intensiv la finalizarea unui pachet de trei cărți: ghidul liderului, ghidul participantului și broșura Pași spre libertate în Cristos, materiale pe baza cărora s-a realizat instruirea participanților.

Prezentările extrem de focalizate, exercițiile pe grupe mici, momentele vii de închinare precum și interacțiunea din timpul pauzelor au făcut ca timpul petrecut la Brașov să fie extrem de benefic și provocator. Materialul prezentat a fost foarte apreciat pentru echilibrul și abordarea sa biblică.

Ύn cele ce urmează vă prezentăm câteva reacții de la participanți:

 

Timpul de la conferință a întrecut așteptările mele. A fost un cadou venit exact la momentul potrivit în viața mea. Au fost multe lucruri care au început să aibă sens pentru mine. Am primit răspunsuri la întrebări cu care mă luptam. Mi-a plăcut că am învățat despre lucruri practice pe care să le pot folosi, atât în viața mea personală, dar și în lucrarea în care sunt implicată. Mulțumesc pentru toată munca organizatorilor! Ați făcut o treabă excelentă!

 

Am avut un timp binecuvântat și câștigat din punct de vedere personal dar și profesional. Lucrul care m-a încântat cel mai mult a fost ideea că ceea ce credem noi creștinii la nivel intelectual trebuie să ajungă și la inima noastră. De multe ori spunem că l-am iertat pe fratele nostru, dar acest lucru rămâne doar la nivel teoretic și intelectual. Prea puțin iertăm pe fratele nostru stând în fața Domnului cu lacrimi și cu atitudinea corectă. Am văzut că în viața mea este nevoie să îmi aliniez inima la ceea ce cred. De multe ori îngrijorarea, amărăciunea, invidia își găsesc prea ușor loc în inimile noastre și nu reacționăm la ele. Inima noastră, sfera afectivă, trebuie ancorată mai mult în ceea ce Domnul a intenționat pentru noi: pace, bucurie, dragoste, acceptare și acest curs te ajută să faci acest lucru. Eu am fost binecuvântată participând la această conferință! Consider că Libertate în Cristos este un curs care explică biblic cele mai arzătoare probleme ale creștinilor și îți oferă o modalitate cât se poate de practică de a ajunge să experimentezi o libertate pe care doar Cristos ți-o poate da. Organizarea și atmosfera conferinței au fost excelente!

 

Cred că această conferință se înscrie pe linia predicării unei Evanghelii complete. A fost o experiență minunată să înțeleg că fiecare dintre noi avem anumite întărituri care trebuie dărâmate, dar acum am înțeles și cum să o facem. Unealta pe care am folosit-o în timpul conferinței este valoroasă, pentru că prin ea îi ajutăm pe credincioși să fie în contact cu Domnul Isus, pentru a fi eliberați. Personal am plecat motivat să aplic ce am învățat în formarea oamenilor în care investesc, dar cu discernământ. Mulțumesc organizatorilor pentru toată slujirea lor.

Ύn cele ce urmează puteți vedea o mică galerie cu imagini de la evenimentul desfășurat la Brașov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.