Cum te poți implica în sprijinirea lucrãrii


De mai bine de zece ani, organizația Biserici cu impact global sau, pe scurt, BIG Impact aduce un aport constant la împlinirea visului lui Dumnezeu pentru țara noastră. Fie prin instruire de lideri, fie prin încurajarea lucrărilor de tineret, fie prin promovarea uceniciei ca mod de viață, fie prin ajutarea oamenilor de afaceri și a familiilor să aprofundeze și să aplice principiile biblice cu privire la administrarea banilor, fie prin organizarea de conferințe motivaționale, aducând în România reputați vorbitori, încercăm să ne facem partea din lucrarea care ne-a fost încredințată, la un nivel de excelență ca pentru Dumnezeu.

Conștienți că răspunsul la criza în care se zbate omenirea a fost încredințat Bisericii, cea care este chemată să aibe în fiecare generație un impact global, dorim să slujim și în continuare pentru a promova practicile care definesc biserica cu impact global, pentru a oferi modele funcționale care să ofere inspirație și pentru a crea contexte cât mai potrivite pentru o învățare experențială.

Niciunul dintre evenimentele organizate de noi nu a fost destinat profitului material, contribuțiile participanților acoperind cheltuielile lor și, într-o măsură sau alta cheltuielile administrative. Pentru a menține lucrarea activă ne-am bazat pe donații, în marea lor majoritate provenind din țară.

Am aprecia foarte mult dacă ați lua în considerare sprijinirea lucrării noastre. Aici găsiți mai multe sugestii care vă pot ajuta să decideți care este modul cel mai potrivit în care vă puteți implica. Vrem să vă asigurăm că și un pas mic, cum ar fi redirecționarea a 2% din impozit către BIG Impact ne-ar fi de un real folos.

Nădăjduim că Cel care ne-a chemat la această slujire ne va ajuta să fim parteneri întru împlinirea visului Său pentru țara noastră! Așa să ne ajute Dumnezeu!