GLS 2012 prinde contur!


Ca și în anii precedenți, BIG Impact, prin parteneriatul cu Willow Creek Association organizează în România Summitul Global de Conducere, cel mai amplu eveniment de leadership de pe mapamond, organizat și anul acesta în nenumărate locații cu scopul de a asista pe liderii creștini, atât pe cei implicați în lucrarea bisericii, cât și pe cei implicați în organizații non-profit, în administrație sau în afaceri să devină lideri mai buni și să-și aducă o contribuție vitală la câștigarea lumii pentru Cristos. Ύn cele ce urmează, Cristi Voaideș, cel care coordonează lucrarea GLS Romania, ne împărtășește câteva detalii despre evenimentele preconizate a se desfășura în toamna acestui an.

Cu puțin timp în urmă am investit câteva ore în pregătirea unui seminar pe tema dezvoltării taberelor creștine. Am analizat ceea ce am facut în ultimii ani în acest domeniu, atât în periodele bune cât și în crizele pe care le-am traversat. Am realizat că cea mai mare piedică în dezvoltarea organizației pe care o conduc sunt eu. Conducerea unei organizații presupune existența unor sisteme eficace și eficiente. Constrângerile care apar in viața fiecărei organizații cer o conducere capabilă să găsească soluții, fie că e vorba de finanțe, de personal, schimbări care trebuie implementate sau orice altceva. Ύn ultima vreme am realizat parcă mai mult decât oricând nevoia pe care o am de dezvoltare ca și lider, mai ales în contextul dezvoltării unor relații de încredere cu lideri care sunt mai buni decât mine.

Ύn acest context sunt foarte încântat de oportunitatea de a învăța în acest an de la cei 12 lideri de talie mondială, vorbitori la Summitul Global de Conducere. Chiar dacă nu pot să am o relație directă cu acești oameni, pot învăța de la ei și pot participa împreună cu alți lideri pe care îi cunosc, pentru a ne provoca reciproc, pentru a visa împreună și pentru a ne ruga unii pentru ceilalți.

Anul acesta vom avea pe DVD-uri toate cele 12 sesiuni în limba engleza, traduse fiind doar cele 6-8 sesiuni care vor fi prezentate în cele cinci locații în care vom organiza summitul românesc. Vorbitorii din acest an la summitul din SUA, prezenți pe DVD-ul nostru sunt:

 • Bill Hybles. fondator și pastor senior la Willow Creek Community Church
 • Condoleezza Rice, fost Secretar de Stat al SUA, profesor de stiințe politice la Stanford Graduate School of Business
 • Jim Collins, apreciat autor al unor numeroase cărți din domeniul conducerii
 • Sheryl WuDunn, câștigătoare a premiului Pulitzer, presedinte al organizației Triple Edge
 • Geoffrey Canada, presedinte și CEO al organizației Harlem Children’s Zone
 • Craig Groeschel, fondator și pastor senior la LifeChurch.tv
 • John Ortberg, pastor senior la Menlo Park Presbyterian Church
 • Marc Kielburger, co-fondator al organizațiilor Free The Children și Me to We
 • Mario Vega, pastor senior la Misiγn Cristiana Elim din El Salvador
 • Pranitha Timothy, director al organizației Aftercare – International Justice Mission, Chennai, India
 • William L.Ury, co-fondator la Harvard University’s Program on Negotiation
 • Patrick Lencioni, reputat autor, fondator și presedinte al The Table Group; Best Selling

Locațiile și datele de desfășurare ale summitului din România sunt:

 • Cluj-Napoca: 2-3 noiembrie
 • București: 9-10 noiembrie
 • Craiova: 16-17 noiembrie
 • Hunedoara: 23-24 noiembrie
 • Timișoara: 7-8 decembrie

Pentru a încuraja înscrierea în grup a celor care doresc să participe, organizatorii au decis să ofere o facilitate suplimentară, anume o taxă de participare redusă pentru grupurile de minim 5 persoane.

Ne rugăm ca Domnul să folosească aceste evenimente ca să ne vorbească și să ne aducă mai aproape de inima Lui și de împlinirea misiunii pe care ne-a dat-o fiecăruia.

Linkul unde găsiți mai multe informații despre vorbitori, despre eveniment și despre modalitatea de înscriere este: www.glsromania.ro

Vă așteptăm împreună cu echipa de slujire sau de conducere din care faceți parte, pentru a putea învăța împreună de la aceste somități în materie de leadership!

One thought on “GLS 2012 prinde contur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.