Startul înscrierilor pentru conferinta cu Ravi Zacharias!


Pe 1 februarie s-a dat startul înscrierilor pentru cel mai aşteptat eveniment al evanghelicilor români din anul 2010, anume conferinţa cu renumitul apologet şi scriitor creştin, Ravi Zacharias. Suscitând deja un interes uriaş, acest eveniment va avea loc la Sinaia, în perioada 26-29 aprilie 2009, fiind organizat în parteneriat de BIG Impact, Biserica Baptistă Metanoia din Arad şi RZIM (Ravi Zacharias International Ministries).  Pentru detalii legate de această conferinţă, iată câteva paragrafe din invitaţia oficială:

“Cred că eşti de acord cu mine că una dintre cele mai grele provocări ale lucrării creştine sunt întrebările dificile ale împotrivitorilor credinţei iudeo-creştine aflaţi în tagma ateilor, agnosticilor, pleiadei de teişti şi a relativiştilor. Uneori, pur şi simplu, nu mai ştim cum să le răspundem. Petru însă ne îndeamnă: “Fiţi totdeauna gata să răspundeţi oricui vă cere socoteală de nădejdea care este în voi” (1Pet.3:15).

Anul acesta, Fundaţia BIG Impact, împreună cu Biserica Baptistă Metanoia din Arad şi Ravi Zacharias International Ministries (RZIM) vă invită la un eveniment care va încerca să răspundă acestor provocări. Ύn perioada 26-29 Aprilie, la Sinaia, va avea loc o conferinţă pe teme de apologetică şi evanghelizare, avându-l ca invitat principal pe Ravi Zacharias, probabil cel mai renumit apologet al credinţei creştine din vremurile noastre. Impreună cu el va conferenţia şi Michael Ramsden, unul dintre cei mai cunoscuţi apologeţi europeni (RZIM Oxford), împreună cu alţi vorbitori din ţară şi străinătate. Cu această ocazie, organizaţia Ravi Zacharias International Ministries (RZIM) îşi va lansa şi lucrarea în România.

Vei avea ocazia să pui cele mai dificile întrebări apologetice, să ridici probleme de care îţi este teamă atunci când îţi împărtăşeşti credinţa, fiindcă aceasta întâlnire nu va avea doar sesiuni în plen ci şi discuţii panel, interacţiuni şi seminarii care să răspundă problemelor şi obstacolelor ridicate în evanghelizare. De asemenea, ca întotdeauna, în conferinţele organizate de BIG & Metanoia, nu vor lipsi închinarea, părtăşia, rugăciunea şi resursele. Vino la un timp de umplere şi întărire a credinţei şi lucrării tale!

Conferinţa va avea loc la Complexul “Cazino” din Sinaia, va începe cu cina în seara zilei de luni 26 aprilie (orele 17:30)  şi se va încheia cu masa de prânz de joi, 29 aprilie. Ύnregistrarea la conferinţă va avea loc luni 26 aprilie, între orele 12:00 şi 17:00.

Programul conferinţei este obligatoriu pentru toţi participanţii şi va fi publicat în curând pe acest site.

Contribuţia personală pentru conferinţă este de 400 lei la hotel Caraiman și Cerbul (2 stele), 500 lei la hotel Sinaia (3 stele) şi 630 lei la hotel Palace (4 stele). Această contribuţie percepută la înscriere este nerambursabilă. Ύn cazul neparticipării la conferinţă, eşti rugat să nu îţi asumi libertatea să trimiţi pe cineva în locul tău.

Ύnscrierile încep din data de 1 Februarie şi se vor încheia pe 20 martie. După această dată, în limita locurilor disponibile, cei care doresc să se înscrie vor plăti 50 lei în plus. Cei care se vor înscrie la Sinaia (in ziua sau pe perioada conferinţei) plătesc 75 lei în plus faţă de costul iniţial al conferinţei. Menţionăm că aceste precizări sunt teoretice, neexistând prea multe şanse să mai fie locuri libere, având în vedere interesul enorm manifestat deja faţă de acest eveniment.

Procesul înregistrării pentru conferinţă se realizează după cum urmează:

  • înregistrarea participantului pe situl www.big-impact.ro
  • primirea unui email automat care conţine detaliile necesare efectuării plăţii
  • efectuarea plăţii şi trimiterea către organizatori a datelor care confirmă plata (conform instrucţiunilor din primul email), în termen de 3 zile lucrătoare
  • primirea unui email personalizat de confirmare a înscrierii la conferinţă

La finalizarea acestui proces persoana se poate considera înscrisă.

Ύnscrierile se fac în ordinea înregistrării pe site, in limita locurilor disponibile.

IMPORTANT: Pentru a avea acces la pagina pe care puteţi să vă înscrieţi, daţi click aici!

4 thoughts on “Startul înscrierilor pentru conferinta cu Ravi Zacharias!

  1. Sunt foarte bucuros sa ascult si sa invat de un aparator a credintei din secolul nostru.

  2. sunteti foarte tari nu inteleg cum un asa mare apologet de renume mondial este invitat in rominia si tocmai la sinaia cred ca trebuia invitat intr un oras mare si cel mai bine in bucuresti sunt multe de spus dar nu are rost sa continui pot sa spun ca sunt foarte dezamagi de frati mei in credinta o zi binecuvintata

    • Ne pare rau ca v-am dezamagit dar decizia organizarii conferintei la Sinaia a fost una cumpanita indelung si credem ca este bine fundamentata. In primul rand, programul conferintei este incarcat si nu se preteaza pentru participanti care sa faca naveta sa zicem din Balta Alba, Militari sau Pantelimon, la Sala Palatului de exemplu, in conditiile traficului sufocant din Capitala. In al doilea rand, intre anuntul facut pe situl nostru privind aducerea in Romania a lui Ravi Zacharias si momentul deciziei privind locul de organizare au trecut mai bine de sase luni. Nimeni, in aceasta perioada, nu ne-a contactat sa ne ofere argumente sa facem aceasta conferinta la Bucuresti. In al treilea rand, aceasta conferinta este intentionata pentru pastori, misionari si lucratori laici din toata tara, asa ca era corect sa cautam un loc central pentru a nu discrimina pe cei din nordul Moldovei sau NV Transilvaniei de exemplu, zone care statistic furnizeaza un numar mare de participanti la conferintele BIG Impact, de regula mult mai mare decat Bucurestiul. In ultimul rand, bucurestenii sunt cei mai favorizati fiindca Sinaia este la indemana pentru ei, fie cu masina fie pe CFR. Ca sa nu mai vorbim ca, in afara de conferinta de la Sinaia, Ravi va mai fi prezent in Romania intr-un eveniment organizat la Arad, un oras mult mai mic decat Bucuresti dar cu o prezenta evanghelica probabil mai numeroasa decat acesta. In speranta ca veti intelege motivele noastre, noi va dorim multa binecuvantare si prosperitate spirituala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.