Stiri din reteaua Crown


providenta

Ύn data de vineri 16 ianuarie 2009 a avut loc la Alba Iulia seminarul pentru oameni de afaceri sau pentru cei cu profesii liberale “Cum să-ţi conduci afacerea în vremuri de criză”. Evenimentul a fost organizat de Fundaţia BIG Impact (parteneră a Crown Financial Ministry) şi Biserica Baptistă “Cetate” din Alba Iulia. Vorbitorul principal a fost Dave Rae, vicepreşedintele executiv al Crown Financial Ministry, un om a lui Dumnezeu cu o bogată experienţă în afaceri, el a condus printre altele compania Apple Canada timp de 7 ani. Au participat aproximativ 20-25 de proprietari de afaceri, angajaţi în poziţii de conducere ai unor mari companii din zona Alba-Iulia, precum şi politicieni.

Scopul acestui seminar a fost provocarea creştinilor din mediul de afaceri de a căuta, chiar şi în timp de criză trăirea pentru gloria lui Dumnezeu, contând pe faptul că El este proprietarul tuturor lucrurilor, El controlează orice situaţie şi El ne izbăveşte din orice încercare.

Ύn după amiaza aceleiaşi zile, în incinta Bisericii Baptiste “Cetate” din Alba Iulia a avut loc o conferinţă pe teme biblice legate de finanţe (Dumnezeu – proprietarul tuturor lucrurilor, Munca, Datoriile, Integritatea/onestitatea). Au participat aproximativ 250-300 persoane. Cei prezenţi au fost mişcaţi de Cuvântul lui Dumnezeu şi unii au fost provocaţi serios legat de cele prezentate. Un aspect practic a fost oferirea unei metode simple dar eficiente de abordare a datoriilor sub forma conceperii şi implementării unui plan funcţional de stingere a eventualelor datorii contractate.

Acelaşi seminar pentru oameni de afaceri “Cum să-ţi conduci afacerea în vremuri de criză” a fost prezentat în următoarea zi, sâmbătă 17 ianuarie unui număr de aproximativ 100 de persoane. Ύntâlnirea a avut loc la Biserica “Providenţa” din Oradea, locaţie în care s-a desfăşurat şi conferinţa cu caracter mai larg pe teme biblice legate de finanţe (Dumnezeu – proprietarul tuturor lucrurilor, Munca, Datoriile, Integritatea /onestitatea)
care a avut loc în după amiaza aceleiaşi zile.

Cu ocazia acestor evenimente participanţii au putut achiziţiona materiale scrise pe teme de interes, cele mai căutate fiind:

  • Banul tău contează (o carte pentru orice credincios care vrea să-şi trăiască viaţa în lumina Cuvântului şi în aspecte legate de bani)
  • Afaceri ca la carte (o carte pentru proprietarii de afaceri sau pentru cei ce lucrează în poziţii de conducere: cum să-ţi conduci afacerile după Cuvântul lui Dumnezeu)
  • Păstorind caii (o carte pentru pastori: cum să-i înţelegi şi să-i tratezi pe oamenii de afaceri din biserica ta aşa încât să se simtă şi ei parte a lucrării lui Dumnezeu)

Anunţăm de asemenea că între 22-24 ianuarie 2009 la Timişoara va avea loc consultanţa pentru formatori şi traineri Crown. Evenimentul este organizat de Fundaţia BIG Impact în colaborare cu Crown Financial Ministry.

La eveniment şi-au anunţat participarea mai mulţi lideri din România, Bulgaria, Croaţia. Din România vor participa 13 persoane. Scopul acestui seminar este demararea procesului de formare şi acreditere a trainerilor Crown. Aceştia vor fi abilitaţi oficial Crown în vederea susţinerii de conferinţe Crown şi oferirii de consultanţă Crown în diferite circumstanţe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.