Impresii şi Imagini de la BIG 5.3


S-a încheiat şi această conferinţă dedicată unei teme, cu adevărat incitantă, anume: “Conducerea şi lucrul în echipă”. După modul în care au decurs lucrurile, având în vedere calitatea şi intensitatea interacţiunii, interesul arătat faţă de seminarii şi faţă de atelierele practice, dar şi menţinerea atenţiei până la finalul ultimei prezentări, putem concluziona că BIG 5.3 se înscrie ca un alt succes în lista evenimentelor organizate până acum de Fundaţia BIG Impact.

Pentru cei doritori de mai multe imagini precizăm că în afara celor prezentate în galeria de la finalul acestui articol, la secţiunea de resurse vom pune la dispoziţie mai multe arhive zip cu cele mai reprezentative fotografii făcute atât la BIG 5.3 cât şi la GLS 2008.

Nu vrem însă a ne despărţi de acest eveniment fără a da posibilitatea unora dintre participanţi să-şi spună impresiile, cu precizarea că aceste impresii au fost culese atât pe parcurs cât şi la finalul conferinţei.

David Moza, biserica Prietenia, Oradea: Vreau să mărturisesc că această conferinţă este o mare provocare pentru mine, fiecare sesiune mă motivează, mă ajută să văd într-un mod integrat şi unitar procesul conducerii. Spiritul de echipă al liderilor îmi place. Mă bucur că existaţi şi faceţi o treabă super. Continuaţi!

Stela Albu, Timișoara: Au fost pentru mine informaţii noi, nemaiparticipând până acum la o asemenea conferinţă focalizată pe conducere, lucruri care efectiv m-au îmbogățit şi pe care vreau să le aplic în lucrarea în care sunt implicată.

Ionuţ Corlan, Drobeta – Turnu Severin: Este foarte încurajator să mă reîntâlnesc cu oameni care folosesc acelaş limbaj, dorind să aibă un impact pozitiv asupra cercului lor de influenţă, dar mai ales să descoperim împreună modalităţi constructive de lucru în echipă. Pentru mine, acest timp înseamnă reconcentrare, încurajare, revizuire şi reevaluare. Mă bucur să fiu aici săptămâna aceasta!

Daniel Cojocaru, Brăila: Mi-a plăcut la această conferinţă fundamentarea conceptelor pe baze biblice, organizarea foarte amanunţită în fiecare etapă, informaţiile de calitate cât şi interacţiunea din cadrul atelierelor de lucru, unde am apreciat vulnerabilitatea celor aflaţi în faţă.

Marius Ungur, biserica Prietenia, Oradea: Ύn primul rând aş vrea să vă felicit pentru organizare. A fost totul pus la punct, începând cu cei de la informaţii. Felicitări! Un al doilea lucru extraordinar au fost seminariile de lucru pe echipe. Prin aceste seminare aţi creat un cadru în care am petrecut timp împreună, ceea ce a contribuit mult la cunoaşterea mai buna a membrilor din echipa de lucru şi conducere şi a ajutat la clarificarea unor aspecte în ce priveşte conducerea. Continuaţi lucrul extraordinar pe care l-aţi început.

Cristi Petricioiu, Curtea de Argeş:

1. Am o bucurie deosebită să recunosc pe mulţi dintre cei prezenţi de la conferinţa de anul trecut şi să constat interesul lor pentru această lucrare. Sentimentul este de familie şi de o lucrare mare pe care sesizez că suntem dedicaţi să o desăvârşim (fiecare in locul de unde provenim)…
2. Constat o dinamică îmbunătăţită la nivelul participanţilor (închinare, interes, participare, etc) faţă de anul trecut. Aceasta este bine.
3. Ύncă mă mai uimeşte cum materialul prezentat este unitar şi de un nivel atât de ridicat, deşi echipa de creaţie a fost atât de mare şi s-a întâlnit doar de câteva ori.

Adrian Lauran, Craiova: Ύn ciuda oboselii şi a timpului îndelungat în care nu ne văzuserăm, ceea ce ne-a strâns împreună – nu doar la propriu, ci şi la figurat – a fost atmosfera de închinare. Prezenţa lui Dumnezeu s-a simţit încă de la primele acorduri de chitară sau de la primele ritmuri de tobe. Ceea ce mă face să afirm acest lucru nu este doar promisiunea lui Dumnezeu, ci şi rugăciuniile care au afirmat “Eşti un Dumnezeu al minunilor, este o minune că sunte aici, împreună!”, “Te iubesc Doamne pentru ca eşti cetatea mea!” sau “Te iubesc Doamne pentru ca eşti călăuza mea!”.

Provocarea Cuvantului lui Dumnezeu a venit în aceaşi notă – Dumnezeu era acolo şi ne vorbea. Marele apostol Pavel ne era prezentat în lumina harului lui Isus Cristos şi în mijlocul unei echipe extraordinare. Concluzia a venit de la sine – devii “mare” în măsura Harului şi în unitatea echipei.

Radu Domocoş, pastor – biserica Prietenia Oradea: Sunt foarte încântat de spiritul provocator pe care-l experimentez la atelierele organizate de biserica Vox Domini respective de Metanoia. De asemenea îmi place echipa de la BIG care lucrează în spiritul materialului prezentat… dar şi mâncarea de la restaurant este extrem de bună şi suficientă.

Daniel Roman, Brăila: Personal am apreciat noţiunea de conducere prin slujire precum şi implicarea liderilor tineri din BIG. Am venit aici fiindcă problema conducerii este foarte importantă pentru împlinirea menirii bisericii. BIG5.3 oferă o perspectivă biblică, practică, care a fost implementată deja în unele biserici şi funcţionează.

Lucian Ciupe, biserica Providenţa, Oradea: Cea mai mare bucurie a mea a fost că am putut veni cu un grup de colaboratori din biserica noastră. Fără a pretinde că toate lucrurile auzite aici au fost noi, pot spune însă că ele au fost sistematizate într-un mod extrem de practic, care ne-au ajutat să vedem etapele clare pe care trebuie să le parcurgem în propria noastră ogradă. Plecăm de aici cu speranţă şi cu un orizont lărgit, determinaţi să punem în aplicare lucrurile învăţate.

[wp_divvaflip]divvaflip,4[/wp_divvaflip]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.